Companies

Çakmak Elektrik/Erdinç Çakmak

ÇAKMAK ELEKTRİK

CONTACT INFO

Phone: +90 530 697 18 41
Fax : +90 216 507 29 29
Email: [javascript protected email address]
Website: www.cakmakelektrik.com
Çakmak Elektrik
Address : Sanayi Sokak 2
  Yalova
Valsts : Turkey

COMPANY DESCRIPTION

1996 yılından beri tecrübesiyle denizcilik sektöründe kendisine yer edinenÇakmak Elektrik,elektronik otomasyon ve gemi elektrik malzemeleri üzerine satış yapmakta, dünya markalarının da içinde yer aldığı15.000’den fazla ürün çeşidiyle 200'den fazla gemiye hizmet vermekte ve siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamaya devam etmektedir.

Müşteri memnuniyetini ilke edinen  Çakmak Elektrik olarak Tuzla ve Yalova’daki satış mağazaları ile büyümeye, hizmet kalitesini arttırmaya, değerli müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için Asya ve Avrupa’da sektörün lider firmaları ile iş ortaklığı yapmaya devam etmekteyiz.


Ayrıca firmamız bünyesinde bulunan “C-Marine” tecrübeli mühendisleri, alanlarında uzman teknisyen ve usta kadrosuyla hem gemilere yüksek kalitede elektrik ve otomasyon bakım/onarım servisi sunmakta hem de atölye bakımı gerçekleştirmektedir.

Gemi, tekne gibi her türlü deniz araçlarınız için elektrik/elektronik otomasyon ürünü, cihaz, parça veya malzeme hakkında bilgi ve fiyat teklifi almak için güler yüzlü Çakmak Elektrik ailesiyle iletişim kurabilirsiniz.